Expo Riva Schuh & Gardabags feirer 50 år med messer

I 2024 inviterer Expo Riva Schuh & Gardabags til messer 13. til 16. januar og 15. til 18. juni. 50 år med messer betyr 100 utgaver av Expo Riva Schuh og dette skal markeres på begge messene i 2024.

Riva del Garda

Expo Riva Schuh & Gardabags fremhever verdien av å samle to markeder som er så viktige for moteindustrien, nettopp sko og vesker, i et nytt slagord ‘Bringing Trends Together’. Det visuelle viser nettopp denne foreningen: en joggesko blir en skulderveske mens en veske er laget av fargede skolisser.


Regnbuefargene som alltid har kjennetegnet Expo Riva Schuh & Gardabags-logoen symboliserer arrangørenes forpliktelse til å representere alle verdens flagg og ønsker alle velkommen forretningsplattformen for global produksjon.


Den nye markedsføringskampanjen og spesielt jubileums-logoen for den 100. utgaven er nøye designet og utviklet med omhu og oppmerksomhet på detaljer.Messen er i takt med de mange endringene som påvirker bransjen og markedets stadig skiftende behov.


Expo Riva Schuh & Gardabags ønsker alle sko- og veskeleverandører og -innkjøpere velkommen til 13. til 16. januar og 15. til 18. juni 2024.
Her skal reisen med den lange historien, men også en veien videre, feires.