Flere butikker fylles nå opp av Oslo-merket New Movements

Det norske skomerket New Movements som har store ambisjoner i forhold til bærekraftig fremstilling og sirkulære materialer blir nå å finne blant annet i et flertalls Høyer og Dapper butikker. Satsningen er nøye planlagt, og gjøres ved å inngå eksklusive samarbeid med butikker som deler samme bærekrafts ambisjoner.

- Dette er en stor milepæl for oss. Ambisjonen har fra starten av reisen til New Movements vært å se våre sko på butikkhyllene til butikker som Høyer og Dapper. Det nye Conscious Living-konseptet til Høyer er i tråd med våre bærekrafts ambisjoner, sier Martin Evensen, daglig leder i New Movements.  
Ambisjoner om en bærekraftig fremtid
New Movements har som mål å i størst mulig grad bruke organiske, fornybare og resirkulerte materialer. Selskapet jobber tett med forskningsmiljøer om å utvikle nye materiale som etterlater minst mulig miljøavtrykk. Dette gjør skoene til en naturlig del nettopp av Høyers nye Conscious Living-konsept.

- Vi gleder oss stort over å kunne bekrefte at New Movements blir en del av vårt produktsortiment i Høyer. Vi jobber stadig med å finne merker som harmonerer med vår nye pay off, «Conscious Living», og vi beundrer New Movements sin filosofi og deres samfunnsengasjement. I tillegg heier vi på norsk design. New Movements vil bli å finne i utvalgte Høyerbutikker og på hoyer.no , sier Ferdinand Haver-Mathiesen, innkjøper i Høyer Gruppen.
Europeisk produksjon
Alle skoene er designet i Oslo og håndlaget med omhu i Portugal og Spania hvor det opprettholdes EU-standarder for etikk, rettferdig lønn, og likestilling.

- I Dapper er vi dedikerte til å føre produkter som står i linje med våre egne verdier. Det er derfor veldig kult at New Movements, som er et norsk og nytenkende merke, nå er en del av produktporteføljen vår. Vi gleder oss over å kunne tilby våre kunder sko som er laget med omhu, sier Anders Mageli, Butikksjef & Innkjøper i Dapper.

New Movements, Martin Evensen og Ferdinand Haver-Mathiesen, Høyer.
FOTO Fredrik Fernando Austad