God stemning i København

København kan det å lage messer som inspirerer. Det er som å bli invitert til fest; standene er dekorert med vakre blomsterbuketter, selgerne har pyntet seg og DJ'ene spiller deilig musikk. 
En av de jeg møtte på CIFF var Kathrine Ritari som selger Billi Bi. Hun er overbevist om at westernstilen blir stor både til sommeren og neste høst og vinter.

Begge messene, CIFF og Revolver, siste gang på tre ulike steder, var aktuelle for innkjøpere av sko også denne gangen. På Bella centeret er det både sko-leverandører i faste showrom og i popup-stander i hallene i første etasje.

Ciff inviterte til en rekke mini-seminarer.

Revolver består av to messer, på Forum og i Øksnehallen. Begge steder har kjente og mindre kjente spennende skomerker som det er verdt å sjekke ut.

I Forum er det hovedsakelig skandinaviske leverandører.

I Øksnehallen var det denne gangen flere leverandører enn tidligere og en god blanding av sko og tekstil.

Om du ikke tenker å sette ordre i København er det i hvertfall et sted å orientere seg i trender og hvilke merker som finnes innenfor sko, tekstil og masse spennende tilbehør. Også denne gangen var det norske innkjøpere å se og høre på alle messene! 

Revolver i Forum er nå historie 
Fra sommeren 2023 vil all messeaktivitet under moteuken i København foregå på Bella Centeret og Øksnehallen. Det blir spennende å se om de ulike messekulturene får eksponert seg slik de har utviklet seg på stedene de har vært på nå, under samme tak! Det blir enklere for innkjøperne som ønsker å orientere seg bredt å kun forholde seg til to steder. 
Vi ønsker den nye organisasjonen lykke til med å samle alt under to tak!

Christina Gravås, Brand-Store, var på Øksnehallen med det italienske sneakersmerket Wushu for første gang. 

Norske New Movements deltok på Ciff for første gang. Martine Evensen viser stolt frem en av de nye modellene.

Per Løkken med PAJAR var første gang på Forum.