Viking og MeMini samarbeider

Viking Footwear lanserer sin nye barnesko-kolleksjon i samarbeid med Kristine Vikses MeMini barneklær.

Fairytale-kolleksjonen er designet ut fra et sterkt ønske om å stimulere barnas naturlige eventyrlyst. Hver skomodell har en tidløs design som kan brukes år etter år, kombinert med silhuetten av et dyr trykt på fronten. Modellene er designet for å passe godt sammen med MeMinis kolleksjoner av klær til både gutter og jenter.

Stimulerende funksjon

For å stimulere de eventyrlystne små til å følge trangen til å utforske går stil hånd i hånd med den holdbare kvaliteten og funksjonaliteten som foreldrene forventer. Skinnet er av topp kvalitet og slitesterkt, mens de robuste sålene med godt grep sørger for at barnas føtter holder seg godt plantet på glatte steiner, søle og snødekke. Noen av modellene har en vanntett membran og et varmt, isolerende fôr, som i tillegg girhøy komfort under kalde og våte forhold.

Bærekraftige materialer

Etisk produksjon og størst mulig grad av bærekraft er to ytterligere satsingsområder for Viking og MeMini. For Fairytale-kolleksjonen er alt skinn hentet fra den bærekraftige kilden ISA Tan Tec. Det betyr full sporbarhet tilbake til produksjonsanlegget, som overholder den høyeste standard for dyrevelferd.