'Best i test' støvlene for slapseføre finnes også for voksne

Dock Boot er denne høsten kåret til de beste ‘slapseføre’ støvlene. De andre støvlene som var med i testen er Viking frost fighters, Tretorn frost neo, Kavat Gimo, Bisgaard Thermo Boot og Friends Svalbard termostøvel. Støvlene ble testet i en barnehage over en lang periode. Her testes støvlenes tekniske egenskaper av ortopedi-ingeniører og barnehageansatte for magasinet ‘Foreldre og barn’.

Det er ingen veldig markante ulikheter, men Dock Boot kom absolutt best ut av testen, med Viking frost fighter hakk i hæl.

Begge disse støvlene scorer bra på alle kriteriene. Det tekniske som ble testet er hvordan støvlene støtter foten og at de har god fotavvikling som gir den naturlige gangen for små føtter.

Vanntetthet, ventilering og varme var også kriterier som ble testet. En termostøvel skal innfri alle tre krav. Disse støvlene skal også være enkle å ta på og av, og de skal sitte godt. I tillegg bør de ventilere godt slik at føtter ikke blir kalde og fuktige.

Gratulerer til A. Høibo AS som står bak Dock Boot, som ble hedret for at de er varme, gode i passformen, ventilerer og gir god støtte til foten. Støvlene finnes også for voksne i størrelser fra 20 til 49.

Les mer om testen her