Bli med på MOTEGOLFEN!

Alle golfinteresserte i motebransjen inviteres til å sette av mandag 19. september. Da arrangerer Tekstilforum Motegolfen på Kongsvingers Golfklubbs prisbelønte bane.

- Vi kommer til å legge inn en rekke delkonkurranser underveis, som closest to pin, longest drive og noen overraskelser, sier Ove Hansrud i Tekstilforum, som arrangerer Motegolfen, og inviterer både sko- og tekstilbransjen til en morsom dag!

Thor Flleth i Boomerang har fått med seg solide samarbeidspartnere, blant annet er  GANT og Svein Transeth Sportswear  hovedsponsor, mens Oscar Jacobson, Signal og Meyer har tegnet seg som hullsponsorer. Men her er det plass til flere!
De positive tilbakemeldingene har ikke latt vente på seg. Et flott tiltak, sier golfinteresserte bransjefolk. – Vi er med!

Den mest spontane tilbakemeldingen kom fra Thor Falleth i Boomerang Sarpsborg: Samme dag som han mottok Tekstilforum og så annonsen for Motegolfen kom det følgende mail: - Dette så ille morro ut. Jeg melder på to personer. Gleder oss både til spill, preking og god mat!

Det er nettopp det som er hensikten; å få en trivelig dag på golfbanen med en smule konkurranseinstinkt, men først og fremst hyggelig «preking» med bransjekolleger.
Det legges opp til spill med fullt handicap, med fire klasser: Over og under 18 i handicap fra gul og rød tee. Alle får med seg mat og drikke ut på runden, og det hele avsluttes med premieutdeling og et varmt måltid. Hele pakken inkludert geenfee, påmeldingsavgift og mat koster 1100 kroner.

Meld deg på til ove@askmedia.no