CIFF og Revolver fusjonerer for å styrke moteuken i København

Ciff og Revolver inviterer til messer 1.-3. februar.
Dette er siste gang de står hver for seg. Etter mange runder med forhandlinger er det nemlig klart at København-messene CIFF og Revolver fusjonerer. De blir nå ett selskap som samler messe-aktiviteten i den danske hovedstaden. 

CIFF kjøper Revolver! Det betyr at de to konkurrerende og mest erfarne messe-arrangørene blir én. Ifølge CIFF og Revolver er det nye oppsettet, som vil bli realisert sommeren 2023, svaret på et lenge søkt ønske fra motebransjen om én samlet og koordinert moteby og ordreplattform.

- Nå legger vi alt inn på å skape enda mer utvikling og verdi for moteukens mange interessenter. Denne sammenslåingen vil være det største kraftgrepet den europeiske motemesseindustrien har opplevd på mange år, heter det i en pressemelding fra CIFFs administrerende direktør Sofie Dolva.

- Jeg er ekstremt stolt over løsningen som er oppnådd. Det har krevd vilje, tid og hardt arbeid fra alle parter for å nå målet. Ved nettopp å forene de unike egenskapene til hver av de to organisasjonene, kan vi i fellesskap levere en fantastisk og fremtidssikker løsning, som jeg, både personlig og sammen med resten av Revolver-teamet, gleder meg til å fortsette å være en del av, supplerer grunnlegger og kreativ leder av Revolver, Christian Maibom.

Konkret vil de to messekonseptene fortsatt eksistere side om side i form av CIFF i Bella Center og Revolver i Øksnehallen, men de to organisasjonene bak vil samles på det nå delte CIFF-hovedkontoret i Bella Center Copenhagen. Dette betyr også at alle ansatte i Revolver-organisasjonen følger med – ledet av Sofie Dolva som administrerende direktør og Christian Maibom som kreativ direktør.

Sammenslåingen blir endelig under moteuken sommeren 2023, men allerede nå vil besøkende merke samarbeidet ved skyttelbuss mellom de to messestedene og felles informasjon.