CIFF og Revolver under samme tak, i Bella Center

København-messene CIFF og Revolver har slått seg sammen, og heretter vil alle messeaktiviteter være samlet i Bella Center.

Den første messen i det nye formatet arrangeres fra 9. til 11. august.
I en pressemelding fra messearrangørene heter det:
- Copenhagen International Fashion Fair og Revolver slår sine ekspertiser, nettverk og ressurser sammen for å skape en ny og forbedret messeopplevelse. Med hele 20.000 utstillingskvadratmeter skal mer enn tre årtiers suksessfulle erfaringer fra CIFF kryssbestøves med Revolvers nyskapende tilgang og til sammen forme et nytt, holistisk univers i Bella Center Copenhagen.

Til moteuken i august åpner de derfor dørene til en samlet messe med mer enn 800 merker innen herreklær, dameklær, livsstilsprodukter og skjønnhet
- Vi har et overordnet fokus på å pleie og dyrke et mektig fellesskap på tvers av mote, livsstil og skjønnhet. Med CIFF x Revolver-formatet tilfører vi ekstra kraft til vårt ønske om å inspirere bransjen på tvers av et bredt spekter ved å legge til rette for kunnskapsdeling, medieoppmerksomhet og handelsmuligheter på ett sted: En ny, enhetlig destinasjon som gir alle involverte muligheten for å få det beste ut av moteuken i København, sier Sofie Dolva, CIFF-direktør.
(Kilde: Tøj)