De norske flip floppene er på vei ut i den store verden

Norske Sleepers går nå internasjonalt. I hele 15 land og 58 butikker. De bærekraftige, norske og fargerike flip floppene selges i utvalgte mote- og skobutikker samt i & Other Stories. Og selvfølgelig på nett

Sleepers består kun av fair-trade naturgummi. Naturgummien er sevjen fra gummitreet tappet fra levende trær på Sri Lanka. For å beskytte det naturlige kretsløpet er det kun en forsvarlig mengde lateks som tappes fra hvert tre hver dag, forteller gründerne.

Sleepers er gøyale og bærekraftige norske flip flopper.
Sleepers er gøyale og bærekraftige norske flip flopper.

– Naturgummi puster, er lett å rengjøre og behagelig på foten. Hvert par er unike, både i forhold til mønster og farger. Og ikke minst, de er laget av naturlige råvarer, forteller medgrunnlegger og eier Nina Granerød.
Den internasjonale lanseringen har de jobbet lenge med og lar seg ikke stoppe av den globale pandemien som har skapt en krise i motebransjen, ikke bare i Norge, men i hele verden. 
Selv med Covid-19 blir det sommer og sol i år også, og føttene skal få lufte seg 
- Om ikke annet har dette året vist hvor sårbare, men handlingskraftige vi mennesker kan være under uforutsette omstendigheter. Det lærer man mye av, påpeker Anett 
Bastviken.

Teamet har jobbet godt sammen, ikke latt seg stoppe men løst det som har kommet av utfordringer. Tålmodighet har vært et viktig element i satsningen.
Vi ønsker den norske flip floppen lykke til på ferden.