Expo Riva Schuh inviterer til globalt samarbeid for en sunnere skobransje

De to førstkommende messene i Riva del Garda, som arrangeres 14.-17. januar og 17.-20. juni, vil ha stort fokus på globale utfordringer i skobransjen. Innkjøp står i fokus, men det gjør også formidling av kunnskap om endringene i bransjen.

De besøkende inviteres til å delta på ulike seminarer om endringer i kundeadferd, hva som forventes av butikker og tips om hvordan detaljhandelen bør endre seg for å være konkurransedyktige. Verden er statisk på alle områder og det gjelder å endre seg i takt med tiden. 
Arrangøren legger til grunn at messer er den eneste uavhengige møteplassen som kan samle hele sektoren under ett tak, og kreve oppmerksomhet rundt ulike tema - nå bærekraft.
I motsetning til individuelle aktører og organisasjoner, enten det er nasjonalt eller internasjonalt, har det betydelig konkurransekraft å sette tema på agendaen til kommende internasjonale messer. 
Når Expo Riva Schuh nå setter fokus på sunn fremstilling av skotøy, forplikter dette leverandørene til å gi innkjøperne klar og sammenlignbar informasjon om deres investering og åpenhet om bærekraft. Dette sender et sterkt signal til hele bransjen, som i økende grad motiveres til å investere i bærekraft. Messen blir et instrument for kulturell formidling og samarbeid, noe som gjør bærekraft til et kraftig konkurransefortrinn.