ExpoRivaSchuh & Gardabags for 101 gang, 15.-18. juni

Expo Riva Schuh & Gardabags holder seg à jour med de siste trendene innen sko- og tilbehørsmarkedene ved å besøke større markeder. Denne gangen har de vært i Kina og USA. Målet er å gi en forretnings- og relasjonsopplevelse i Riva del Garda i juni fokusert på bransjens reelle behov, og legge tilrette for ulike relasjoner og samarbeid innen den internasjonale skoindustrien. 

Kina er kjent som et sentralt marked for produksjon av fottøy og tilbehør og som deltar på messen med en delegasjon på nesten 300 utstillere, og USA er et nøkkelmarked for fottøyforbruk.
Kina viste frem store fremskritt innen automatisering, robotikk og integrert programvareutvikling rettet mot å forbedre produksjon, distribusjon og helhetlig strukturering av forsyningskjeden, komplett med alle tilknyttede og nødvendige tjenester. I USA ble bedriftenes bærekraft satt i fokus.

Den italienske skoindustrien, messens arrangører, produsenter og leverandører fra hele verden gleder seg nå til å ønske samarbeidspartnere, innkjøpere og andre velkommen til å se på kolleksjoner for SS2025 samt å oppdage nye innovasjoner og kanskje finne nye samarbeidspartnere.