Goodstep utvider sitt sortiment med vesker og ryggsekker fra ROKA London

Goodstep er distributør på det nordiske markedet for Roka. De sporty veskene og sekkene er laget av resirkulert canvas og plastflasker. Goodstep har ansvar for salget av ROKA i Sverige, Norge, Danmark og Finland, mens Shoetrading AS fortsetter som agent og ansvarlig for salget av Roka i Norge. 

Shoetrading er kjent av mange for flere skomerker, blant annet Unisa, i tillegg til trendy vesker og klær.
-Vi er glede for denne nye løsningen. Kundene kan nå få produktene de bestiller på 2-3 dager istede for to uker, og bestillinger fra 3.000 kroner sendes fraktfritt. Ellers er det helt fri inndeling, forteller Christina Gravås som er agent for Roka sammen med Rune Lauritsen i Shoe Trading.

-Det er en stor fordel for de nordiske kundene at lageret nå er i Kumla i Sverige, det er kort vei fra bestilling til levering, skyter Lauritsen inn, våre naboland Sverige og Danmark er ikke vant til fortolling slik vi er, så etter Brexit ble dette en utfordring de nå er glade for å slippe.

-Sjekk den smarte detaljen, egen paraplylomme lett tilgjengelig på de nye sekkene. Farge på paraplyen velger kunden selv påpeker Christina.