Oslo Design Fair avlyses

Oslo Design Fair forteller i en pressemelding at de har i det lengste hatt troen på at de skulle gjennomføre messen i slutten av januar, men nå glapp håpet. Bransjen har et stort behov for å møtes, og teamet bak forteller at de har ønsket å imøtekomme en fysisk messe så langt det lot seg gjøre.

- De siste varslene fra Folkehelseinstituttet om en ny smittetopp i slutten av januar tilsier dessverre at det ikke er forsvarlig. Vi har derfor tatt den tunge beslutningen om å avlyse messen, sier arrangørene. De ser nå fram mot neste messe, som etter planen skal arrangeres 31. august til 2. september.

- Vi har store ambisjoner for høstens Oslo Design Fair og lover en spennende messe dere kan glede dere litt ekstra til. Med engasjerte og ivrige utstillere, en unik og nytenkende tendensutstilling og et bredt faglig program, for å nevne noe. NOVA Spektrum (tidligere Norges Varemesse) har også etablert en egen Food & Beverage avdeling som skal utvikle et helt nytt matkonsept til kommende messer, heter det i meldingen fra Lillestrøm.