Innkjøpsmessene i København er avlyst

På grunn av den nåværende utviklingen av Covid-19 er alle fysiske begivenheter denne gangen, inkludert messer avlyst. Du kan likevel delta på ulike planlagte aktiviteter og visninger fra 2. til 4. februar 2021 via Copenhagen Fashion Week's nye digitale plattform på www.copenhagenfashionweek.com. 

På grunn av utviklingen av Covid-19 og nylige restriksjoner, vil Fashion Week i København bli kjørt digitalt. De to motemessene CIFF og Revolver blir kansellert på grunn av et forbud mot alle messeraktiviteter frem til slutten av februar 2021.

Cecilie Thorsmark, administrerende direktør i Copenhagen Fashion Week kunngjør:
- På grunn av den nåværende utviklingen av Covid-19 har vi blitt tvunget til å avbryte alle fysiske begivenheter denne gangen, inkludert messer. Selv om det absolutt ikke er ønskelig, er det unektelig den rette tingen å gjøre, i stedet ser vi frem til å kunne møte fysisk igjen i august 2021.

CIFF opplyser at de har fått godkjent å gjennomføre 'disponeringsdager' i de faste showronmmene på CIFF. Det er kun de med avtale som får besøke showronmmene og strenge Covid-19 regler må følges.