Inspirerende messer i København, AW 2022

Visningene som denne gangen var åpen for alle er en del av moteuken, CPHFW. De inviterte til 30 fysiske og digitale visninger, i tillegg til foredrag. Bærekraft er et tema med klare mål for CPHFW.

Cecilie Thorsmark, VD for CPHFW, forteller at det er klare mål for forbedringer innen bærekraft som skal gjennomføres frem til 2023. De har i tillegg et samarbeid med Swedish Fashion Council hvor de skal dyrke frem nye talenter. Denne gangen var det det den svenske designeren Jade Cropper og hennes merke som vant talentprisen.

Revolver
Revolver har utvidet sin messe. De holder nå hus både i Øksnehallen og i Forum. Det var mange utstillere begge stedene så det ser ut som Revolver er en attraktiv messe for mange leverandører.

Etter å ha vandret timevis rundt begge stedene er hovedinntrykket av AW 2022 mer vårlig enn høstlig. Fargene er lyse, sterke og mange; jadegrønt, kornblått, rosa, lilla, orange og rødt i en vakker kombinasjon av lyse pasteller som lysegult, mintgrønt, pudderrosa, lavendel og lyseblått.
De mer tradisjonelle høstfargene var cognac, burgunder, marineblått, og i kombinasjon med knallgrønt, gult og orange.

CIFF
Dette er en messe med lang historie nå, den 58. i rekken. Arrangørene gjør mye ut av inngangen og uteområdet var omgjort til en skog med flere telt som tilbyr ulike matretter.

Inne må du ta deg gjennom et område kalt ’Green House’ før du kommer inn i utstillingshallene. Her er det lagt opp til møteplasser og med en scene for ulike ’Ciff Talks’.
Selve messen der ulike pop-up utstillere holder hus var merkbart mye mindre enn tidligere, med de permanente showrommene, både i første og andre etasje var til glede og inspirasjon.

Neste CIFF finner sted 10.-12. august, mens CIFF Kids flytter sin messe frem til 19.-21. juni.