Jevnt besøk på Sko & veskemessen, OSLO

Det har vært jevnt besøk på Sko & veskemessen, OSLO, så langt. Det er enda lenge igjen før kolleksjonene pakkes ned, og flere leverandører skal ut på veien og besøke butikker før ordreboka lukkes for SS2024.

Bildet viser innkjøps-gjengen for Trend Sko-butikkene, på innkjøp hos Christoffer Kringberg i Trendsport.

Leverandørene var litt spente i forkant av messen; har uværet satt stopper for noen av innkjøperne, har de solgt ut sommervarene og ikke minst, har jeg en kolleksjon som faller i smak.

Oppsummeringen så langt; en bra messe med fine ordre
Så langt har det vært bra med besøkende på Sko & veskemessen, OSLO. Det er fremdeles flere innkjøpere på Skosenteret som jobber seg gjennom de mange kolleksjonene, så messen trekker ut i tid.
-Det har vært veldig god stemning, bra handel og mange forteller at de har hatt en veldig bra vår og sommer i butikkene og lite sommervarer igjen. 
Det er litt vemodig at det er siste messe i Fredrik Selmers vei, men alle jeg har snakket med er veldig positive til at skobransjen flytter til Norwegian Fashion Center, forteller daglig leder av Skosenteret Frank Nybakken.

Her er noen av de Magasinet SKO har snakket med:

Jentene fra Din veske har plukket et variert og lekkert utvalg av Unisa-modeller hos Rune Lauritsen.

Bekkestua sko i valgets kval hos Michael og Julie, Portland.

Flatabø sko prøver ut de nye sandalene til Gaitline. Her sammen med den nye selgeren Martine Garnæs.

Høgri Sport og Sko, Rakkestad, fylte tre år i sommer. Her har de plukket ut Gabor-modeller hos Skoagentene.

Jentene fra Lotte sko og garn på Valderøya liker godt de nye fargene på Rohde modellene de finner hos MOW skoagentur denne gangen.

Søstrene Bolle, Skohuset Leknes, lar seg friste av godbiter Tokle finner frem.