Kundene etterspør Vipps som betalingsmulighet

Enkle betalingsløsninger som Vipps er populært både i Norge og i våre andre markeder.  Vi lytter til kundene som har etterspurt Vipps som betalingsmulighet, sier Trygg-Hauger.

Lyttet til kundene  
Administrerende direktør Stine Trygg-Hauger i XXL Sport og Villmark ser frem til å utvikle det nye Vipps-samarbeidet. Hun forteller at det er én hovedgrunn til at sportsutstyrskjeden har valgt Vipps som leverandør avbetalingsløsninger. 
  - I XXL jobber vi ut ifra tankegangen “kunden først”. I den siste tiden har kundene gitt oss klar beskjed om at de ønsker seg Vipps i nettbutikken vår. Da sørger vi for at de får det. Enkle betalingsløsninger som Vipps er populært både i Norge og våre andre markeder. Det at vi får til dette samtidig som julehandelen drar igang, er vinn-vinn både for oss og kundene våre, sier Trygg-Hauger.  
XXL er Norges største sportsutstyrskjede med 37 varehus fordelt rundt om i landet. Nettbutikken stod for 20 prosent av omsetningen i fjor,og andelen er økende. Vipps-betaling på nett er et av mange tiltak for å forenkle kundereisen, uavhengig av hvor kunden befinner seg. 
  - 80 prosent av nettrafikken vår skjer via mobil. I løpet døgnet har vi to klare salgstopper. Det er i lunsjen, og når oppvasken er ryddet vekk etter middag. Da er det viktig at vi har en driftssikker betalingsløsning som Vipps, som håndterer pågangen når den skjer, sier Trygg-Hauger.