New Movements med butikk på Steen & Strøm

New Movement har etablert egen pop-up butikk i 1. etasje i ærverdige Steen & Strøm.
- Denne milepælen representerer noe viktig for oss, nå trer vi inn i hjertet av Oslos motearena, sier gründer Martin Evensen stolt.

 

 

Gründer Martin Evensen og Ingrid Bolsøy satser stort med pop-up butikk i første etasje i selveste Steen & Strøm.
Den spesialbygde butikken er tuftet på merkets grunnleggende verdier, og skal invitere til engasjerende kundeopplevelser som fusjonerer sirkulær mote med moderne estetikk.

'Åpningen av den første butikk på Steen & Strøm er et følelsesladet og stolt øyeblikk for oss alle hos New Movements. Butikken er resultatet av nøye planlegging og representerer vår hengivenhet til kvalitetsmaterialer og mote med en positiv innflytelse. Vi har siden start ønsket å skape produkter som tar hensyn til planeten, uten å gå på kompromiss med stil. Det å bli anerkjent av en aktør som Steen og Strøm er en drøm som går i oppfyllelse.'
- Grunnlegger og designer Martin Evensen.

I butikken finner vi utstillinger av resirkulerte og organiske materialer til interaktive presentasjoner av reisen fra råmateriale til det ferdige produktet. Lokalene har fire store vinduer ut mot Prinsens gate. Veggene i lyst finer og møbler av tykt tre er inspirert av lokal natur og skaper en varm og nordisk atmosfære. De spesialbygde hyllesymstemene, uten lim og skruer, er fylt med produkter av resirkulerte materialer som vegansk og gullsertifisert skinn, resirkulert kork, ull og gummi. Trebordet i butikken er et knutepunkt for samtaler, ideutveksling og menneskemøter,
- Vi liker godt å gi forbrukerne innblikk i hva det vil si å skape sirkulære produkter, forteller Evensen når han viser frem butikken.