Ny agent for Alberville Mjus, Verbenas og A.S.98

Anneli Jacobsson, som er agent for Mjus, Verbenas og A.S.98, samt gründer og designer av Alberville er kjempeglad for at Marianne Bruun nå er i gang som agent i Norge.

- Jeg kommer til å jobbe ut mot mange nye butikker, og håper flere har lyst til å prøve disse spennende merkene. I og med at jeg har hatt butikk selv, vet jeg at det er lurt å være tålmodig, pliktoppfyllende og lojal med de kundene jeg treffer. Jeg skal yte personlig service, det fortjener de som handler i disse dager. 
Å jage rundt og mase, er ikke min strategi. Den er å tenke langsiktig, bygge et godt nettverk, få innkjøpere til å bli kjent med merkene, og ønske å selge dem med ‘passion’.  Jeg vil etter hvert være mere synlig på sosiale medier, som er viktig, men jeg har også stor tro på møtet med kundene fysisk, forteller Brun.

- Anneli er en super mentor og jeg mistenker at hun kan alt om sko og produksjon. Jeg er imponert over hennes arbeidsinnsats og kunnskap om kunder og trender.

Marianne Bruun er utdannet dekoratør og reklametegner. 
-Jeg jobbet ti år hos KB design i Oslo, hvor vi tegnet og innredet butikker, blant annet med et nytt konsept for Eurosko. Vi lagde også nytt showrom i Moss. Der jobbet jeg sammen med to fine fyrer, Harald Kløften og Oddbjørn Hessen.
Magasinet SKO ønsker Marianne Bruun velkommen til skobransjen, og ønsker henne lykke til på sko-reisen.