Ny innkjøpsmesse 26.-28. juni 2024 i København

Rundt 100 merker har vist sin interesse for Mandatory CPH, som er den nye mote-handelsplattform som vil bli arrangert for første gang i København i slutten av juni. Her vil trendy dame- og herrekolleksjoner presenteres fra særlig ledende skandinaviske merker. 
 

Denne innkjøpsmessen er et ønske fra bransjen om å samle likesinnede merkevarer tidlig i kjøpssesongen og er "kun etter avtale"-showroomopplevelse i en profesjonell og familiær atmosfære.
Mandatory CPH ligger i Øksnehallen. Bak Mandatory CPH står Mads M. Petersen, som har mer enn 25 års erfaring fra motebransjen. Petersen har global erfaring med digitale plattformer så vel som fysiske treffsteder og var med-direktør for CIFF fra 2013-2020.  Clara Leone ble med i Mandatory CPH som partner fra 1. mai.
-Jeg er stolt over at Clara Leone har sagt ja til å bli med i Mandatory CPH som min partner. Clara kjenner bransjen fra sin tidligere rolle som direktør for Revolver Trade Show og Scandinavian Manifesto by Revolver på Pitti Uomo i Firenze. Claras nettverk og relasjoner er svært verdifulle for vår suksess, sier Mads M. Petersen.
Det endelige utvalget av merker innkjøpere vil finne på messen annonseres senere i mai. Messen planlegger å gjennomføres to ganger i året.

Kyrre Alver i Blender Agency er veldig glad for dette nye konseptet.
- Datoene er gode for oss, august er sent i forhold til mange merker spesielt sko, herre & sport. Vi kommer fremdeles til å delta på CIFF i august og tror det kommer til å bli veldig bra også. Disse juni datoene har vært diskutert lenge i forhold til Fashion Week, CIFF og gamle Revolver. Mulig endel av merkene vi viser på Mandatory ikke kommer til å være med på CIFF i august, dette tar vi av avgjørelse på nærmere sommeren!Jeg tror jo at Mandatory kan være med på å pushe hele moteuken i København frem til i slutten av juni i 2025, spår Alver.