Ny premium skobutikk i Oslo

Butikken i Prinsens gate har et internasjonalt preg, elegant og delikat innredet, og skoene er laget med høy prestasjon. Da jeg besøkte butikken traff jeg en svensk dame som var overlykkelig for å være i Oslo akkurat da. Hun hadde fulgt med på Roccamore i sosiale medier og visste mye om skoenes historie, oppbygging og deres krav til bærekraft.

-Så langt har salget vært svært tilfredsstillende, forteller butikksjef Gry Hadji, og fortsetter: -Det virker som de fleste kundene vet mye om skoene når de kommer. Alle modellene har en anatomisk riktig såle og produksjonen er bærekraftig fra start til slutt. Fabrikkene vi bruker har solceller som dekker mesteparten av strømbruken. Kunnskapen om dette tror jeg er et resultat av at vi har kjørt kampanjer i sosiale medier og utendørsreklame i Oslo sentrum over lang tid om at vi nå endelig kommer til Oslo. I disse kanalene har vi nettopp fokusert på historien bak skoene.

-Jeg har kjøpt tre par sko og er lykkelig. Prisen bryr jeg meg ikke noe om når de er så gode på foten, og de ser like eksklusive ut som de er, sier Inga-Lill Ragnarson.