Nytt fra Oslo Runway og DS Fashion Talent Award

Oslo Runway er den viktigste visningsarenaen for norske merkevarer og designere.

Stylist og kreativ konsulent Sunniva Hartgen trer inn i rollen som Head of Fashion i Oslo Runway, og fyller rollen etter Ditte Kristensen. 
Samtidig går CEO i Norwegian Fashion Hub, Elin Kathrine Saunes, inn som juryleder for DS Fashion Talent Award.

– Vi er utrolig stolte over å ha fått med en så sterk moteprofil som Sunniva på laget. Med hennes kreativitet og pasjon for norsk design, øye for kvalitet, kunnskap om bransjen og tverrfaglige nettverk, vil hun bidra til videreutviklingen av Oslo Runway som Norges viktigste visningsarena, sier Elin Odh Carlsen, CEO i Oslo Runway. 

Sunniva Hartgen Head of Fashion i Oslo Runway
– Det er med ærefrykt og enorm motivasjon jeg trer inn i denne rollen som Ditte har banet vei for. Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet på den norske motescenen i ny drakt og har høye ambisjoner, sier Sunniva Hartgen.
Hartgen vil lede arbeidet med designprisen DS Fashion Talent Award, sammen med juryleder Elin Kathrine Saunes, CEO i Norwegian Fashion Hub, i tillegg til en helt ny satsning på norske up-and-coming-designere. Hun vil også sitte i Oslo Runway sin nye programkomité som lanseres i 2023, og være en kreativ sparringspartner for etablerte norske merkevarer i en vekstfase.

 

Sunniva Hartgen er ny Head of Fashion i Oslo Runway

Elin Kathrine Saunes, ny juryleder for DS Fashion Talent Award
– Det er inspirerende å kunne vise frem norske designstudenter på en så spennende plattform som det DS Fashion Talent Award er. Det at Oslo Runway og DS Automobiles går sammen for å løfte frem unge designtalenter, er både bra for utviklingen av næringen som helhet og for etablerte merkevarer som ser etter nye talenter. Og all honnør til juryen som stiller opp med egen kompetanse og erfaring, sier Elin Kathrine Saunes, ny juryleder for DS Fashion Talent Award.

Elin Kathrine Saunes ny juryleder for DS Fashion Talent Award

Ditte Kristensen går ut av Oslo Runway
– Ditte har helt fra hun og This Is etablerte Oslo Runway i 2015 gjort en helt fantastisk jobb med å sette norsk mote på kartet, og vi ønsker henne masse lykke til med nye spennende arbeidsoppgaver, avslutter Odh Carlsen. 

Oslo Runway august 2023 
Oslo Runway arrangeres neste gang i august 2023. Det lukkede programmet for presse og innkjøpere avholdes mandag 21. august til onsdag 23. august, mens programmet for publikum vil foregå mellom mandag 21. august og lørdag 26. august. Programmet slippes løpende.