Nytt fra Skosenteret er Pre-skomesse i juni

Flere leverandører og innkjøperer har ønsket seg tidligere skomesse og nå er den er; Pre-messen i 19. og 20. juni

 

Daglig leder, Frank Nybakken, er veldig fornøyd med at Skosenteret nå kan arrangere en tidligere messe. Ikke alle leverandører på Skosenteret vil kunne presentere hele kolleksjonen, noen har deler å vise frem, mens flere har hele kolleksjonen klar, så innkjøpere kan sette tidlige ordre.

- Når vi ses igjen i august, vil Sko & veskemessen, OSLO, likne på messe slik vi husker før pandemien endret den, sier daglig leder for Skosenteret Frank Nybakken.
-Skosenteret har gjennomgått en ombygging som har vært positiv, forteller Nybakken. Vi har fått inn noen nye leverandører, i tillegg til en intern flytting av ulike showrom.Vi har dessverre måttet si fra oss messeområdet i femte etasje. Dette er grunnen til at vi ikke har kunnet invitere så mange eksterne leverandører som er ønskelig for hele bransjen.

Nytt popup-område
Nå ser Skosenteret derimot på nytt område for popup-utstillere.
- Vi er i dialog om å leie et område hvor vi kan huse flere leverandører allerede under messen i august. Med dette håper vi å være tilbake der vi var før pandemien. Vi ønsker å få med leverandører som innkjøperne ønsker, derfor tar vi gjerne imot tips om hvilke merker som er savnet her på Helsfyr, oppfordrer Nybakken, og fortsetter:
-Vi har som mål å være den arenaen som gir butikker de beste forutsetninger for å gjøre en god innkjøpsjobb så enkel som mulig.

Skosenteret, Fredrik Selmers vei 2, 0663 Oslo.
Kontaktperson, Frank Nybakken.

Frank Nybakken ønsker som nevnt tips til leverandører og merker som er ønsket på neste messe, så send dine ønsker til post@skosenteret.no