Peter Kaiser tilbake hos norsk leverandør

I desember 2023 ble det kjent at Caprice hadde kjøpt opp det anerkjente dameskomerket Peter Kaiser.

I Norge er det Roar Solvang, som allerede er ansvarlig for Caprice-merket, som også vil representere Peter Kaiser. Roar er veldig glad for dette nye merket og gleder seg stort til å vise det frem under Norwegian Fashion Week i august.
- At Caprice og Wortmann-Gruppen har kjøpt Peter Kaiser er jo en sensasjon. For meg kan dette sammenlignes med at Ålesund fotballklubb skulle kjøpt Martin Ødegaard, forteller den glade sunnmøringen og fortsetter:
-Peter Kaiser sitter med en utrolig historie og kunnskap innen fottøy i det eksklusive slaget. Med topp kvalitet innenfor materialer og håndverk, gir dette oss unike muligheter. Vi kan nå tiltrekke oss et større kundegrunnlag, og nå nye målgrupper som vi ikke har truffet tidligere.
Peter Kaiser har helt andre lester og en annen profil enn Caprice, noe kundene vil få erfare når vi møtes for innkjøp SS 2025. Nå kan jeg tilby sko i alle prisklasser, fra høy til lav, avslutter Solvang og ønsker samtidig alle tidligere og nye kunder veldig velkommen til showrommet i 5. etasje på Norwegian Fashion Center.

At Caprice og Wortmann-Gruppen har kjøpt Peter Kaiser er jo en sensasjon. For meg kan dette sammenlignes med at Ålesund fotballklubb skulle kjøpt Martin Ødegaard, sier Roar Solvang og ler.