Positive resultater for ANWR Garant

I en pressemelding forteller ANWR Garant-gruppen om svært positive resultater.
Til tross for to tøffe korona-år viser resultatene en økning på 10 prosent sammenliknet med det siste normalåret 2019. Omsetningen for sko-seksjonen økte med 27 prosent de siste to årene.

ANWR Garant er til stede i 22 land i Europa og åpner i Danmark i år. 
Det er tøffe tider med alle eksterne påvirkninger som krig i Europa og økte priser på det meste. Likevel tror ANWR Garant på et positivt år. Det virker som om sesongene påvirkes mer av været enn av andre ytre faktorer, men det er ikke noe nytt.

Å inspirere under til å velge de riktige produktene for sitt behov er de butikkansattes viktigste oppgave. Dette gjelder både for fysisk og digital handel.
Merverdien og relevansen for kundene når de velger det riktige produkt er suksessfaktor ikke bare der og da men også for fremtidig handel.

-Vi er stadig på jakt etter nye medlemmer, forteller Einar Marthinsen som er Country Manager i Norge, så ta gjerne kontakt for en uformell prat.

Vi ser blant annet at en utfordring for mange butikk-eiere som nærmer seg pensjonistalderen at det er vanskelig å finne noen som vil overta butikken.

Anbefalingen er derfor å starte tidlig med forberedelsene til at noen kan overta. Tenk gjerne fem til ti år frem, sørg for å ansette gode nøkkelpersoner og gi dem en lønnsmodell som gir dem eierandeler over tid, da blir en overgang enklere. 

-Vi er stadig på jakt etter nye medlemmer, forteller Einar Marthinsen som er Country Manager i Norge, så ta gjerne kontakt for en uformell prat.