Suksess preges av nøkternhet og hardt arbeid

Erfaring leder til kvalitet; et ordtak Espen bruker ofte og som gjenspeiles i det fantastiske teamet far og sønn har rundt seg nå. 

Petter og Espen Flyvholm, Rolf Arild Grønberg og Ida Svalsrød Guttormsen

Petter og Espen Flyvholm, Rolf Arild Grønberg og Ida Svalsrød Guttormsen 

Nå eier familien Flyvholm hele Sajaco-konsernet, etter at de kjøpte ut sine svenske partnere familien Saliba i mars 2024. Espen forteller at partene fremdeles er gode venner og at de fortsatt jobber videre i nøkkelposisjoner.
-Det at kompetansen til familien Saliba skulle fortsette var viktig når dette ble gjennomført, sier Espen ivrig. 
I mars feirer samtidig Espen 40 år i bransjen, så denne våren har vært spesiell og emosjonell. 40 år med hard jobbing og mye moro, det gir resultater. Fjoråret endte med over 450 millioner i omsetning og med en robust økonomi. 

Familiebedriften i Halden, som ble startet av Espens far, har bygget sten for sten og har alltid vært forsiktige og tjent pengene før de ble brukt.
Espen og temaet har bygget opp en meget solid bedrift og de har tilført skobransjen mye. I dag er det etablert 33 Bagfocus-avdelinger i Norge og 16 i Danmark. Det rulles ut mye i 2024 og de ser for seg at det totalt vil kunne være 70-80 i Skandinavia i løpet av året. De aller fleste er shop-in-shop i samarbeide med primært Skoringen og Mani, men også med noen frittstående skobutikker. Butikkene forteller om stor suksess og tilførsel av nye kunder, økt omsetning, høyere konverteringsrate og bedre inntjening.

Les hele intervjuet i kommende utgave av Magasinet SKO