Trendy sko med glidelåsteknologi

ACBC er en italiensk forretningsidé som så dagens lys i 2017, og som har høyt fokus på å skape bærekraftige sko med innovativ tilnærming i hvert fottrykk. ACBC står for – Anything Can Be Changed.

Det spesielle med disse skoene er at én såle eller én sko-overdel kan kombineres med mange alternativ. Har du en såle kan du bytte overdelene, og omvendt. Du kan kombinere såler eller overdeler fra andre merker, som for eksempel Armani, Moschino, Phillipe Model, Save the Duck, Manila Grace, Panotofola D’oro, som alle samarbeider med ACBC.

En såle som kan kombineres med mange overdeler.
En overdel som kan kombineres med ulike såler.  

.... og slik blir skoen .

Her er det grønn fokus fra første tanke, til skoen sitter på kundens fot. Alt materiale er biobasert, resirkulert og selvfølgelig hundre prosent vegansk. Skoene er nå en del av motebildet, særlig i Italia, og designerteamet og resten av teamet bak glidelåsteknologien holder til i Milano.

Når du kjøper skoene har de allerede vært noe annet, og når du ikke ønsker å ha dem mer kan du sende dem tilbake til ACBC, så resirkuleres de på nytt.

-Skoene produseres i Asia, Argentina, Portugal og Italia. Alle produksjonsstedene er miljøsertifisert, påpeker gründeren, Gio Giacobbe og forteller videre at skoene representerer bærekraft gjennom hele verdikjeden, samt trend og komfort.

ACBC er nå på jakt etter samarbeidspartnere i Skandinavia.