Viking Footwear og Holzweiler i gummistøvel-flørt

Holzweiler har nylig lansert de kule gummistøvlene som har fått navnet Sognsvann. Dette er et samarbeid med Viking Footwear.

Holzweiler har laget fottøy i noen sesonger og etterspørsel er økende. Gummistøvler har stått på ønskelisten i mange år, men fordi gummistøvler er en spesiell kategori, har det ikke vært mulig før dette samarbeidet ble etablert. 
Viking har laget gummistøvler i snart 100 år og er derfor en perfekt samarbeidspartner. Støvlene som er laget spesielt til Holzweiler er i naturgummi og uten PVC. Viking har et bredt distribusjonsnett nasjonalt og internasjonalt og er svært godt kjent som produsent av gummistøvler.

Støvlene kommer i tre varianter - korte, halvhøye og høye.

- Med den kompetansen og kvaliteten Viking har sammen med vårt design, har vi utviklet et unikt produkt som er tidløst. Fargepaletten for den første lanseringen er en referanse til kolleksjonene våre; svart, støvblå og pastellgul, forteller Maria Holzweiler.

Gitte Thune, som er kommersiell direktør i Viking Footwear AS, sier følgende:
Vi jobber hele tiden med å fornye og modernisere oss, så det å få anledning til å dele vår historie og arv med et av de mest innovative og fremtidsrettet designermerkene i Norden er perfekt for oss.