Viking med egen pop-up butikk

Viking Outdoor Footwear åpner pop-up-butikk på Oslo Fashion Outlet i Vestby i sommer.

Dette er første gang Viking åpner en pop-up-butikk.

– Vi har lenge ønsket å komme tettere på våre kunder, og åpningen av vår første fysiske butikk, som et tillegg til våre grossistpartnere, er et første skritt på reisen mot å gjøre selskapets produkter og merkevaren Viking tilgjengelige for et bredere publikum, sier René Høgsted, CEO Viking, i en pressemelding.

Dørene åpnes den 5. juli, og frem til 5. januar 2025 kan kundene utforske 145 kvadratmeter med et bredt utvalg som inkluderer tidligere sesonger og nøkkelplagg fra Vikings barn- og juniorkolleksjoner, samt produkter for voksne.

– Det varierte utvalget i butikken gjør det mulig for både eksisterende og nye kunder å bli bedre kjent med utvalget til Viking, sier Høgsted.

Oslo Fashion Outlet

Oslo Fashion Outlet er lokalisert i Vestby utenfor Oslo og er landets største outlet-handelsdestinasjon. Her er over 50 ledende mote- og livsstilsmerker samlet på ett sted, og med alltid opptil 70% rabatt av ordinær pris. 

– Vi er utrolig stolte av å få samarbeide med en så sterk merkevare som Viking Outdoor Footwear og kunne presentere en kategori som vi føler har manglet i utvalget av varer vi tilbyr på Oslo Fashion Outlet. Vi er svært glade for å bli valgt som stedet for Vikings første fysiske butikk, og er sikre på at deres tilbud vil berike opplevelsen for våre kunder, sier han

Med en historie som strekker seg tilbake til 1920, har Viking over 100 års erfaring med å tilby fottøy til både barn og voksne. I 2023 innledet merket et nytt kapittel med lanseringen av Vikings første kleskolleksjon for barn, et sentralt steg i en strategisk satsning om et utvidet tilbud som dekker alt som trengs til barnehage- og tidlig skolealder.