Viking redder bier

Denne våren setter Viking fokus på bier i vårt økosystem med initiativet "LET'S SAVE THE BEES".

Viking mener at gode ting kan skje når folk jobber sammen mot én felles sak. Derfor har Viking innledet et samarbeid med Mats Niklasson i Milkywire for å kunne støtte hans arbeid med utrydningstruede nordiske bier og deres habitat.

Viking håper at deres "LET'S SAVE THE BEES"-skokolleksjon, som inkluderer Vendela, Jolly og Alv Jolly, vil inspirere til å ta del i arbeidet mot en mer bærekraftig framtid gjennom kunnskap, aktivisme og handling.
Kvalitetsmaterialer og miljøvennlig
Støvlene er veganskproduserte og inneholder ingen animalske ingredienser. Viking bruker kun naturlig gummi i sine gummistøvler, som er kjent for holdbarhet, fleksibilitet, gripfeste og skånsomhet mot huden. Støvlene er 100% vanntette, og er uten PVC og polyvinylklorid. En kvalitetsstøvel som ikke vil sprekke, selv over langvarig bruk.
Sammen utgjør vi en forskjell
I samarbeid med Milkywire vil 10 kroner fra salget av produktene doneres til Vikings "Let's Save the Bees"- prosjekt, som vil bidra til kunnskap om viktigheten bier har i økosystemet vårt. Alle støvler i denne kolleksjonen inkluderer informasjon og aktiviteter barn og foreldre kan gjøre sammen for å lære mer om bienes betydning. Blant annet tips til hvordan en lett kan lage biehotell, anlegge hager, bidra til forskning, og hvordan dele dette seg imellom. I tillegg kan en kommunisere med andre kunder gjennom å laste opp bilder av prosjektet ved å bruke #letssavethebees. Kunder vil også ha muligheten til å vinne ett års forbruk av Viking-sko gjennom å delta i sosiale medier ved å benytte #letssavethebees.